zacin kim

Dokazano – Kim i jogurt: Najbrža dijeta za skidanje kilograma

Mnogi stručnjaci potvrdili su da je najbolji način za mršavljenje potaknuti metabolizam.

Svako ima različitu brzinu metabolizma. U slučaju da imate sporiji metabolizam, naravno, postizanje željene težine će biti teže postići.Ali, postoji nekoliko načina da ubrzate svoj metabolizam. Najpogodniji način je kroz ishranu.

Na svu sreću postoje neke prirodne namirnice koje vam mogu pomoći da ubrzate metabolizam. U ovom članku saznajte koji je najučinkovitiji začin koji će vam pomoći da poboljšate vaš metabolizam.

Ako dodate začin kim u svaki obrok, ubrzaćete metabolizam i postići ćete željenu težinu.

Studija koju su proveli na univerzitetu u Iranu pokazala je kako pojedini Začini pomažu pri mršavljenju.

Studija je obuhvatila 44 Žene koje su podeljene u dve grupe, gde su sve žene imale problem a kilogramima. Žene iz obe grupe hranile su se zdravo tri meseca.Broj kalorija koje su konzumirale svakog dan je bio isti.

Razlika je bila u tome da je prva grupa dodavala tri grama kima u prahu u 140 grama jogurta, dok je druga grupa konzumirala istu količinu jogurta, ali bez kima. Studija je pokazala neverovatan rezultat.

Prva grupa koja je dodala kim u jogurt izgubila je više kilograma u odnosu na drugu groupu koja nije uzimala kim.

Takođe se pokazalo da kim može da smanji postotak telesne masti.

Prva grupa koja je konzumirala kim i jogurt izgubila je 14,64 odsto više masti, dok je druga grupa izgubila samo 4,91 odsto masti. Kim je vrlo učinkovit za mršavljenje i skidanje sala jer je bogat filosterolom.

kim zacin

Filosterol može da spreči pohranjivanje holesterola U telu.

Dodajte začin kim za mršavljenje već danas u svoju ishranu.