Femisan B kapi

Femisan A i B kapi upotreba, doziranje, iskustva

Femisan A kapi upotreba

Femisan A je prirodni dijetetski proizvod na bazi lekovitog bilja, bez veštačkih materija, boja i hormona. Čuva zdravlje i funkciju reproduktivnih organa kod žena od perioda puberteta do menopauze, normalizaciji hormonalnog statusa kad su u pitanju neredovni menstrualni ciklusi, potpuni izostanak ciklusa, cistični i policistični jajnici, povećanje plodnosti itd.

Biljke koje Femisan A sadrže imaju dejstvo koje smanjuje grč materice i znatno olakšava bolne cikluse. Taninska biljka, Alchemila vulgaris, jača matericu i materične ligamente i idealna je u prevenciji nastanka cista i mioma. Upotreba Femisan A kapi snažnim uticajem etarskih ulja takođe smiruje upalne procese jajnika i materice.

Femisan B kapi

Kako se piju Femisan A kapi ?

Kada se postavlja pitanje kako se piju Femisan kapi, veoma je važno strogo se pridržavati uputstva i pravila o trajanju terapije. Ako se piju preventivno, dovoljno je piti po 20 kapi jednom ili maksimalno dva puta dnevno. Za sve ostale slučajeve, koji nisu preventivni, potrebno je precizno utvrditi razloge da bi se znalo kako se piju. Najčešće se pije po 30 kapi koje se rastvore u malo vode i to 2 do 4 puta u toku dana pre jela.

Femisan A kapi se piju u periodu od 2 meseca, posle čega se mora praviti pauza najmanje od 2 nedelje, pa se može nastaviti sa terapijom po istom principu, a u ukupnom trajanju od 2 do 8 meseci.

Femisan A kapi za miome

Pošto su miomi takođe oboljenje koje pogađa žensku populaciju, Femisan A kapi su delotvorne i u toj borbi. Da bi se došlo do vidljivih rezultata potrebno je strogo se pridržavati saveta lekara.

Za ciste na dojkama

Femisan A kapi se preporučuju za ciste na dojakama, kao i za fibrocistične promene na dojkama. Veoma su efikasne za lečenje ovog oboljenja i ne utiču loše na organizam.

Femisan A za neplodnost

Femisan A se, kako smo napomenuli na početku, između ostalog koristi i za neplodnost. Dakle, veoma su korisne za lečenje ženskog steriliteta. Iskustva onih žena koje su koristile Femisan A kapi za sterilitet, samo su pozitivna. Kažu da je trudnoća nakon korišćenja Femisan A kapi za plodnost prošla bez ikakvih komplikacija i problema.

Femisan A kapi i endometrioza

Kako je endometrioza oboljenje koje pogađa ženski pol, tako su Femisan A kapi idealne za lečenje ovog zdravstvenog problema, za šta postoje brojni dokazi. Naravno, Femisan A kapi, kao i bilo koji drugi prirodni lek ne treba uzimati bez prethodne konsultacije sa lekarom.

Femisan A kapi akne

S obzirom na to da regulišu hormonski balans u organizmu, Femisan A kapi umnogome pomažu u borbi protiv akni i bubuljica. Kada je upotreba Femisan A kapi za akne u pitanju, potrebno je strogo se pridržavati uputstava lekara i uputstava proizvođača.

Femisan A kapi nuspojave i iskustva

Proizvođači Femisan A kapi naglašavaju da nuspojave nisu zabeležene, što je veoma važno. Što se tiče iskustva žena koje su ih koristile, veoma je mali procenat onih koje nisu postigle željene rezultate, što govori u prilog tome koliko su ove kapi efikasne.

Femisan A cena

Kada je u pitanju cena Femisan A kapi, ona nije mala kad se uzme u obzir to da je za predviđena 2 meseca terapije potrebno utrošiti oko 6 bočica, a jedna bočica košta između 700 i 900 dinara, u zavisnosti od proizvođača.

Femisan B kapi namena i upotreba

Kao i Femisan A kapi, i Femisan B kapi su izrađene od lekovitog bilja bez ikakvih veštačkih supstanci. Osnovna namena Femisan B kapi je da maksimalno olakšaju ne samo tegobe koje se javljaju u periodu menopauze nego i da ostvare pozitivan uticaj na brojne bolesti koje prate žene u toj životnoj dobi.

Za žene u menopauzi

Femisan B kapi se preporučuju kao najbolje moguće rešenje za žene u menopauzi. Kao i za upotrebu Femisan A kapi, potrebno je strogo se pridržavati uputstva za upotrebu. Ukoliko se to poštuje, gotovo sigurno će imati samo pozitivan uticaj na mnoge nelagodnosti koje se vezuju za taj period života žena.

Pored toga što umanjuju simptome menopauzr, Femisan B kapi su se pokazale kao veoma efikasne u prevenciji nastanka osteoporoze i arteroskleroze, ali i drugih oboljenja koja nastaju u periodu menopauze.

Kao i kod Femisan A kapi, ni kod Femisan B kapi nisu zabeležene nikakve nuspojave niti neželjena dejstva, što opet govori u prilog tome da nemate šta da izgubite ako ih koristite, naprotiv.

Što se tiče upotrebe i doziranja, ono je isto kao i kod Femisan A kapi. Naravno, za sve se treba konsultovati sa lekarom i ništa ne treba uzimati na svoju ruku.