Piskavica za povećanje grudi

Tajno oružje za lepotu-peskavica kao prirodno sredstvo za povećanje grudi

Veličina ženskih grudi varira tokom različitih životnih perioda, tokom puberteta, trudnoće, menopauze, pa čak i tokom trajanja menstrualnog ciklusa. Mnoge žene pretražuju putem interneta različite načine da povećaju konfekcijski broj svog grudnjaka. Pojedine biljne vrste poput papaje i peskavice pokazale su se kao korisna sredstva u postizanju željenog cilja, ukoliko ih primenjujete na adekvatan način. U nastavku teksta saznaćete na koji način možete iskoristiti peskavicu u cilju povećanja grudi.

Kako peskavica može uticati na povećanje obima grudi?

Peskavica vodi poreklo sa podneblja Mediterana i Indije. Ova biljna vrsta može biti od koristi u lečenju mnogih zdravstvenih oboljenja kod žena, istovremeno utičući na porast grudi.
Mnoge dame bi htele da saznaju na koji način peskavica deluje na rast grudi. Naime, piskavica stimuliše mlečne žlezde istovremeno podstičući rast grudi. Peskavica takođe sadrži i fitoestrogen koji utiče na povećanje nivoa prolaktina u telu, time omogućavajući rast grudi. Mnoge žene su u zabludi da je povećani unos progesterona i estrogena štetan, kao i da može uzrokovati i pojavu raka, međutim, to nije tačno. Fitohormoni ili biljni estrogeni detektovani u peskavici razlikuju se od telesnih estrogena i progesterona, te su bezbedni za korišćenje.

Kako upotrebiti peskavicu za povećanje grudi?

Korišćenje peskavice za povećanje obima grudi predstavlja dobru zamisao, ali je neophodno poznavati načine na koji je to potrebno uraditi.

1. Upotrebljavajte kapsule peskavice

Najjednostavniji način dobijanja neophodnih fitoestrogena je konzumiranje kapsula peskavica. Ove kapsule dostupne su u prodavnicama zdrave hrane ili putem onlajn prodaje. Počnite sa unosom tri kapsule dnevno, i povećavajte broj ukoliko i dalje ne uočavate pozitivne rezultate. Izbegavajte prekoračavanje propisanih doza.

2. Napitak sa sadržajem peskavice

Zahvaljujući dr. Džejmsu koji je osmislio ovaj čudotvoran recept za bujanje dekoltea, navedeni napitak možete pripremiti sami kod kuće tako što ćete sipati nekoliko čaša vode u šerpu i dodati par kašičica peskavice. Takođe, možete dodati malo anisa, komorača i sladića, kao i meda radi ukusa. Napitak konzumirajte dva puta dnevno radi postizanja pozitivnih rezultata.

3. Masaža ekstraktom peskavice

Biljni ekstrakt peskavice u tečnom obliku možete upotrebiti za masažu grudi. Ekstrakt peskavice nanosite kružnim pokretima oko bradavica dok koža ne upije ulje u potpunosti. Masaža će pospešiti cirkulaciju krvi. Nanošenje ekstrakta piskavice masažnim pokretima tokom četvoromesečnog perioda uticaće na porast vašeg obima grudi.

Drugi prirodni načini za povećanje grudi

Ukoliko ne želite da koristite peskavicu za rast grudi, ili niste zadovoljni rezultatima primene iste, možda bi trebalo da razmotrite primenu nekih drugih prirodnih sredstava za rast obima grudi.

1. Semenke kima

Ukoliko vam je cilj povećanje obima grudi, trebalo bi da razmislite o korišćenju semenki kima. Semenke su bogate flavonoidima koji mogu uticati na povišenu produkciju estrogena u vašem organizmu, te povećanja grudnog obima. Ženama koje doje malu decu često se preporučuje konzumiranje semenki kima zbog njihovog uticaja na povećanje mlečnosti. Ispijanje čaja od kima poslužiće u pomenute svrhe. Za pripremu čaja potrebno je kašičicu semenki kima sipati u punu šolju tople vode i ostaviti na 10-15 min. Čaj procediti i ispijati svakodnevno radi postizanja željenog efekta.

2. Crvena detelina

Cvetna detelina sadrži pomenute fitoestrogene koji omogućavaju povećanje dimenzija i čvrstine grudi. U šolju vrele vode dodajte nekoliko kašičica osušenih cvetova crvene deteline, ostavite da odstoji pola sata, procedite i pijte tri puta dnevno.

3. Pšenične klice

Predstavljaju još jedno u nizu sredstava za postizanje željenog obima grudi. Potrebno je da nanesete par kapi ulja od pšeničnih klica na grudi i da ih utrljavate masažnim pokretima oko 10 min. Ovakav vid masaže omogućiće ubrzanje cirkulacije i uspostavljanje adekvatnog metabolizma. Navedeno ulje sadrži i vitamin E koji sprečava opuštanje grudi. Primenjujte ulje od pšeničnih klica mesec dana radi postizanja željenih rezultata.

4. Testerasta palma

Poput peskavice, testerasta palma može učiniti čuda za rast vaših grudi. Testerasta palma sadrži fitonutrijente i masne kiseline koji utiču na rast grudi. Navedenu biljnu vrstu možete unositi u vidu oralnih tableta, kapsula ili čaja. U početku ne bi trebalo da unosite doze veće od 160 mg dva puta dnevno, ili u drugoj varijanti, svega par šoljica čaja dnevno.

5. Vežbanje

Uz navedena prirodna sredstva, za postizanje lepog izgleda grudi i povećanja grudne mišićne mase poželjno je upražnjavati određene fizičke aktivnosti poput sklekova, podizanja iz benča i kompresije grudi. Obavljanje navedenih fizičkih aktivnosti u trajanju od pola sata uticaće na održavanje tonusa kože i formiranje mišićnog tkiva u predelu grudi. Bitno je imati na umu činjenicu da će dobra fizička forma omogućiti postizanje odličnih rezultata.