izgled lica

Super saveti za brzu i efikasnu transformaciju izgleda lica

Da bi poboljšali izgled nisu nam uvek potrebne injekcije hijalurona, botoks i estetska hirurgija. Dovoljno je promeniti frizuru, iskoristiti farbu za kosu i ulepšati osmeh pa da rezultat bude neverovatno dobar.

Ovo su neki od najboljih saveta koji će promeniti „look“ i doneti očekivanu promenu bez ikakvih invazivnih intervencija.

Želite promenu? Posetite frizera i promenite frizuru

Jedna od najupečatljivijih promena je promena frizure. Kada se dugo vremena nosi jedan oblik ona više nije tako posebna i u skladu sa licem. Nije greška u obliku niti u frizuri, jednostavno ste postali „obični“ noseći istu formu i izgled dugo vremena.

Razgovarajte sa frizerom i budite smeli, skratite dužinu, ošišajte se na kratko ili uradite neku drugu promenu koja će vas zadiviti.

Šta god uradili, kako god vam se dopala, ne zaboravite – kosa će ubrzo porasti i promene nisu trajne. Imaćete mogućnost da probate nove frizure ili da se vratite na proverene odabire.

Farbe za kosu – prijatelj svake promene

Pored menjanja frizure uvek je poželjno da se iskoriste farbe za kosu i kreira magija. Kosa se može ofarbati u jednu nijansu ili više njih. Možete se opredeliti za balejaž, ombre ili neku drugu tehniku, a možete svoju boju osvežiti sa klasičnim, sitnim pramenovima.

Kakav god izbor bio, o jednom se mora voditi računa. Farbe za kosu moraju biti kvalitetne i ne smeju ošteti dlaku pa treba odabrati kvalitetne vrste, bez amonijaka i teških metala.

Tako će kosa biti prelepa, transformacija atraktivna, a vlasi neće biti oštećene pa ih možete farbati i više puta.

Fasete za osmeh bez nesavršenosti

Podrazumeva se da lep osmeh treba da bude sačinjen od zdravih zuba i desni, ali postoje situacije kada zubi promene boju, imaju nepravilan položaj, nejednak oblik

Komplikovanije estetske intervencije nisu opravdane, a nisu ni potrebne jer tu su fasete – jednostavno protetičko sredstvo za ulepšavanje zuba.

Viniri ili fasete su male ljuspice koje se prave od različitih materijala i stavljaju se na prednje strane zuba i na taj način uspešno menjaju njihov izgled.

Za razliku od svih drugih metoda, sa ovom se skida jako malo zubne mase da bi ljuspice stajale i trajale i duže od decenije. Za to vreme se održavaju kao i prirodni zubi, a stomatolog može da primeti na kontrolama sve eventualne probleme i reši ih.

Uz frizuru i novu boju, osmeh sačinjen od blistavo belih, jednakih zuba će izazvati taj „uau“ efekat i na svakome će izgledati odlično.

Ne morate imati skupu garderobu, intervencije na licu i menjati svoj stil da bi sebi i drugima bili privlačniji. Dovoljno je odlučiti se na male promene koje mogu imati čak i bolji efekat ako se izvedu na pravi način. Uz to, one će biti daleko jeftinije, a imaće odličan rezultat za veće samopouzdanje.

Što se tiče farbe za kosu i nove frizure – potreban vam je kreativan i stručan frizer, a kada su fasete u pitanju – stručna stomatološka ordinacija koja poznaje najsavremenije tehnike za korekciju zuba.

Pronađite svoje saradnike i upustite se u brzu i efikasnu transformaciju svog izgleda.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *